Cadeaubon

 

Een origineel cadeau weggeven of iemand willen verrassen of verwennen?

 

Bij ons kunt u een cadeaubon kopen waar elk bedrag naar keuze mag worden ingevuld. De cadeaubon die u bij ons aanschaft is onbeperkt geldig. Een leuk idee om iemand voor de verjaardag te geven of om te verrassen met een high tea, high lunch, lunch, borrel of diner.

 

Cadeautje Brasserie Spiegelaar Cadeaubon Brasserie Spiegelaar

 

Wij maken er iets gezelligs van. Zomers lekker zitten op ons terras aan de prachtige gracht van hartje centrum Leeuwarden of in de winter sfeervol binnen aan een mooi tafeltje bij het raam. Geniet van de bedrijvigheid op de bruisende Nieuwestad.

 

Wij geven geen geld retour op cadeaubonnen.

 

 

 

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, of lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad en kunt u onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zaken-lunch/diner/buffet enz. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!