Links

A Guide to Leeuwarden voor uw stadswandeling

Leeuwarden Culturele hoofdstad 2018

Bolt kassasystemen

VVV Leeuwarden

Praamvaren Leeuwarden

De Oldehove

Parkeergarages Leeuwarden

Koninklijke Horeca Nederland

Leeuwarder Bioscopen Tivoli & Cinema

Bungalowverhuur “De Groene Ster”

Fotograaf: Wouter van Straten

Verlichting: Lightbyleds

Webdesign front-end development: Stefan Oost

Gemeentewijzer Leeuwarden

Circus Got Talent: Een competitie voor alle jonge circus- en acrobatiek talenten in Nederland

 

TB Events verzorgd verschillende groepsactiviteiten/bedrijfsuitjes in samenwerking met Brasserie Spiegelaar. Deze activiteiten zijn uitermate geschikt voor uw bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest of andere groepsuitjes. Een kleine greep uit het brede assortiment:

Wie is de mol?

Moordtocht CSI Coldcase

Straatgolf

Sex in the City

The Hangover

Weet ik veel quiz

Vraag bij Brasserie Spiegelaar naar de mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Deze uitjes kunnen uiteraardt ook geboekt worden met een: koud/warm buffet, walking diner, drankarrangement etc.

 

 

 

 

 

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, of lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad en kunt u onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zaken-lunch/diner/buffet enz. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!