‘Ut Spiegeltje’

 

“Gebrouwen uit vriendschap”

 

Dit biertje is aangeboden door de viendengroep van Vincent. In deze lastige tijden van corona wordt er regelmatig geacht hoe ze onze mooie brasserie kunnen steunen. Met veel bewondering zien ze hoe team spiegelaar zich met opgeheven hoofd en creativiteit door deze periode heen slaat.

 

Als vriendenclub steunen ze ons aan alle kanten….halen vers gemaakte maaltijden af……kopen bierpakketten en komen op kraam visite bij de koek-en-zopie kraam voor een broodje hot-dog, glühwein, warme chocolademelk met een kletter slagroom of een glaasje rivella. Maar ze wilden toch wat meer doen.

 

Zo ontstond het “Bierproject voor Vincent” Een bijzonder biertje voor Vincent om te verkopen: ‘Ut Spiegeltje’

In record tijd stonden voldoende vrienden klaar om dit plan te steunen. De vrienden bieden een private bierlabel van brouwerij ‘Het Brouwdok’ te Harlingen aan. Proost op beter tijden!

 

Dit bier is ontstaan uit vriendschap, waarbij je elkaar steunt in moeilijke tijden. Wij hopen dat jullie hier iets van terug proeven in het nieuwe biertje van Vincent. Een mooi blond biertje met fruitige afdronk. Op jullie gezondheid. Ook van de Tap!

 

 

56251985-5CFA-43A7-8049-223FCBB74C77566BB909-E672-4FE1-B233-0266E7F3FB0B

 

Ut Spiegeltje op Fust

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!