Brasserie Spiegelaar

 

Welkom op de website van Brasserie Spiegelaar.

Wij zijn gevestigd aan de zonzijde van de Nieuwestad in het gezellige centrum van Leeuwarden aan de gracht.

 

In november 2008 is Brasserie Spiegelaar opgericht door Wim Spiegelaar & Vincent Posthumus. De jarenlange ervaring in het ondernemen gebundeld met het enthousiasme en liefde voor het vak is Leeuwarden een prachtige, zeer kindvriendelijke familie Brasserie rijker. Wij zijn van allerlei faciliteiten voorzien, beneden & boven een leuke kinderhoek/keukentje voor de kleintjes, verschoonplek voor de volle luiers.

Kortom, een plek waar iedereen zich door de dag heen kan vermaken. Bijkomen van het winkelen, afspreken met collega’s, familie of vrienden. De plek voor een heerlijke verse handgemaakte koffie’s met ruim assortiment gebak, uitgebreide lunch, diner, feest, zakelijke aangelegenheid, High Tea/Lunch, borrel enz. Een plek voor jong en oud om u lekker te laten verwennen en te genieten van het prachtige uitzicht aan de gracht. De normen en waarden die wij belangrijk vinden hebben wij samen gebundeld en willen wij graag met u delen. Mooie, eerlijke en verse producten, de gezellige sfeer, enthousiaste bediening moeten er voor zorgen dat u positieve herinnering aan ons en aan Leeuwarden over houdt.

Heeft u speciale wensen of een beperkt budget maak het bespreekbaar en wij proberen samen met u passende en goede invulling te geven aan de gelegenheid.

 

Tevens verzorgen wij: bedrijfslunches, borrels, feesten en leuke arrangementen of bedrijfsuitjes.

 

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, of lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad en kunt u onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zaken-lunch/diner/buffet enz. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!