Brasserie Spiegelaar

Welkom op de website van Brasserie Spiegelaar.

 

Wij zijn gevestigd in het gezellige centrum van Leeuwarden aan de gracht aan de zonzijde van de Nieuwestad. 

In november 2008 is Brasserie Spiegelaar opgericht door Wim Spiegelaar en Vincent Posthumus. Door de jarenlange ervaring in het ondernemen gebundeld met het enthousiasme en de liefde voor het vak is Leeuwarden sindsdien een prachtige, kindvriendelijke familiebrasserie rijker. Wij zijn van alle faciliteiten voorzien: zowel boven als beneden hebben we een leuke kinderhoek/keukentje voor de kleintjes en er is ook een verschoonplek voor de volle luiers.
Bijkomen van het winkelen of afspreken met collega’s, familie of vrienden, oftewel een plek waar iedereen zich gedurende de dag heen kan vermaken. Dé plek voor heerlijke, verse, handgemaakte koffies met een ruim assortiment aan gebak, een uitgebreide lunch, diner, borrel, High Tea, High Wine/Beer, feest of zakelijke aangelegenheid. Kortom, een plek voor jong en oud waar u zich lekker kunt laten verwennen en kunt genieten van het prachtige uitzicht op de gracht.
De normen en waarden die wij belangrijk vinden hebben we gecombineerd en willen we graag met u delen. Mooie, verse producten, enthousiaste bediening en een gezellige sfeer moeten ervoor zorgen dat u een positieve herinnering aan ons en aan Leeuwarden overhoudt.
Heeft u speciale wensen? Als u het bespreekt met ons, proberen we samen met u een passende invulling te geven aan de gelegenheid.

 

Tevens verzorgen wij: bedrijfslunches, borrels, feesten en leuke arrangementen of bedrijfsuitjes.

 

Brasserie Spiegelaar 2009

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!