Catering

Heeft u een verjaardag/feest, bedrijfslunch of een andere gelegenheid om iets te vieren of speciaal te maken?

Wij verzorgen broodjes & hapjes (koud) om af te komen halen of bezorgen in overleg (reserveren gewenst). Smakelijke mini sandwiches, gevulde wrapjes, italiaanse bruschetta’s enz. Kleine luxe belegde broodjes met alle gewenste soorten beleg of gewoon een mooi variërend assortiment.

Catering hapjes Brasserie SpiegelaarCatering Hapjes 2 Brasserie Spiegelaar

Geen zin of tijd om zelf in de keuken te staan? Op een mooie kant en klare schaal presenteert u alles meteen op tafel. Neem gerust contact op voor de prijzen en mogelijkheden. Bezorgen behoort zeker tot de mogelijkheden en doen we in overleg.

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!