Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u het onderstaande contactformulier invullen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Uiteraard kunt u ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken via +31 (0) 58 212 90 14.
8

 

Parkeren

Brasserie Spiegelaar is gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Om uw auto te parkeren kunt u het beste terecht in één van de parkeergarages. Op +/- 5 minuten loopafstand zijn er 3 parkeergarages: Oldehove, Zaailand en Hoeksterend. Parkeergarage Oldehove en Zaailand zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Via deze link kunt u allerlei informatie vinden over de parkeergarages.

 

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.
Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!