High Tea

High Tea (voor minimaal 2 personen)

 

Midden in het centrum van Leeuwarden verzorgt Brasserie Spiegelaar graag voor u een gezellige en uitgebreide High Tea om even bij te komen van het winkelen of om gezellig weer eens af te spreken met elkaar en bij te kletsen. Ook leuk om te reserveren voor bijvoorbeeld een Baby-Shower, verjaardag enz.  Reserveren is gewenst op elke dag tot 17.00 uur.

 

Brasserie Spiegelaar Verse Gember thee Leeuwarden

High Tea Brasserie Spiegelaar Leeuwarden

 

Diverse soorten zoetigheid & hartige hapjes (warm & koud):

 • Bonbons
 • Macaron
 • Blini met brie & zalm
 • Cheese cake
 • Mini muffin red velvet
 • Mini muffin spicy raisin
 • Mini sandwiches
 • Chocolade taart
 • Pecan taart
 • Mini kaasbroodje & mini saucijzen broodje
 • Gevulde wrap carpaccio

Onbeperkt thee drinken met keuzes uit verschillende smaken van het merk Pure Leaf , verse munt thee met honing & verse gember thee. € 19,50 p.p. (Ook glutenvrij te reserveren voor € 23,50 p.p.)

 

Reserveren gewenst.

Pure Leaf Thee:

Bij Pure Leaf selecteren we alleen de beste blaadjes van onze theeplantages, verspreid over de hele wereld. Daarna doen we er zo weinig mogelijk mee. Zo kan de authentieke smaak van de thee voor jouw klanten schitteren. Onze delicate theebladeren worden met de hand geplukt, gerold, gedroogd en vermengd. De excellente melanges van de lange theeblaadjes en uitzonderlijke aromatische ingrediënten zorgen voor een authentieke en heerlijke thee ervaring.

DUURZAAMHEID

Bij Pure Leaf geloven we dat echte thee de lekkerste thee is. Op een duurzame manier geteeld en op de juiste manier gezet. Wij werken samen met Rainforest Alliance een non-profitorganisatie die ons thee levert van plantages die hun thee op een duurzame manier produceren.

Rainforest Alliance werkt met telers die vooruitdenken, die de natuurlijke bronnen willen beschermen en die op de lange termijn waken over de economische gezondheid van gewassen en gemeenschappen.

Een plantage die het keurmerk van Rainforest Alliance wil dragen, moet voldoen aan strenge normen. Die worden opgesteld om goede landbouwpraktijken te garanderen, ecosystemen te beschermen, het welzijn van de lokale gemeenschappen te bewaken en de productiviteit te bevorderen.

 

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, of lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad en kunt u onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zaken-lunch/diner/buffet enz. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!