Partijen & Feesten

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een feest, familie reunie, of receptie.

 

 

 

Praamvaren: Verwen uw gasten met een gezellige tocht door de Leeuwarder grachten en beleef de stad van een hele andere kant. U stapt op voor de Koperen Tuin, waarna uw gids u en uw gezelschap rondvaart door Leeuwarden. Kosten voor een uur:

“De Greatte” max. 20 pers. €  95.00 Incl. schipper en gids
“Pake Rein” max. 24 pers. €115.00 Incl. schipper en gids
“De Nije” max. 28 pers. €125.00 Incl. schipper en gids

Uw praamvaart in combineren met een heerlijke lunch, een high tea, een borrel of een dinerbuffet? Het kan op maat verzorgd worden. Voor meer informatie
kunt u vrijblijvend een afspraak maken en/of een mail sturen.

 

 

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!