Lunch

Brasserie Spiegelaar is de plek in Leeuwarden om lekker te lunchen. In het hartje centrum van Leeuwarden heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad en kunt u onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellig ambiance. Door onze huiselijk sfeer voelt u zich thuis en bent u altijd welkom. Zomers kunt u op terras aan de gracht plaast nemen en genieten van al het moois dat voorbij vaart.

 

Carpaccio Salade Brasserie Spiegelaar

 

Tussen het winkelen door een perfect adres om op adem te komen of om gezellig af te spreken met collega’s, familie of vrienden. Onze bovenverdieping leent zich uitstekend voor een zakelijke lunch of bespreking. Bij ons kunt u ook gebruik maken van gratis WIFI.

Mocht u speciale wensen hebben m.b.t. het verzorgen van een lunch-buffet, zaken-lunch, kinderfeestje of een High Tea , High Lunch, Baby Shower, dan maken wij graag een passende offerte voor u. Ook verzorgen wij i.c.m. Eetcafe ’t Goede lunch, lunchbuffetten etc. op locatie. Bekijk hiernaast de link naar onze menukaart.

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!