Koffie № 141

Alleen bij ons verkrijgbaar! Onze eigen Brasserie Spiegelaar №141 koffiebonen blend.

 

Na ons 12,5 jarig bestaan werdt het tijd voor onze eigen unieke koffiesmaak. Onze team heeft samen met Brandsma Koffie uit Bolsward de jarenlange ervaring van smaak en expertise gebundeld! Uit deze gesprekken, vele proeverijen en een bezoek aan de branderij van “Special Roast” in Amersfoort is onze № 141 koffieblend geboren.

 

Special Roast

Brasserie Spiegelaar Koffie № 141

 

№ 141 koffie is een blend van Arabica Brazil & robusta Uganda. Deze koffiebonen worden speciaal gebrand naar onze smaak. Met een fruitige toets van sinaasappel en grapefruit en een warme nasmaak van witte peper en chocolade! Deze koffie is geschikt voor zowel een heerlijke espresso als een gewone kop koffie!

 

Mocht u bij ons op Nieuwestad 141 hebben genoten van één van onze heerlijke koffiespecialiteiten met de № 141 koffieblend, kunt u er thuis ook nog een keer van genieten! Wij verkopen zakken van 500 gram, zo haalt u Brasserie Spiegelaar in huis!

 

Kofiie No. 141 Brasserie Spiegelaar

 

Brasserie Spiegelaar Special Roast

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!