Kerst bij Brasserie Spiegelaar

 

Op zondag 26 december is Brasserie Spiegelaar voor het eerst in haar historie geopend voor een heerlijk kerstdiner. In een gezellig kerstsfeer willen wij jullie graag op onze eigen informele wijze verwennen.

 

Hierboven hebben wij ons menu uitgewerkt. Wij houden natuurlijk rekening met onze kleine gasten of aangepaste wensen.

 

Reserveer snel; wij hebben plek voor maximaal 80 gasten. Reserveren kan vanaf 16:00 voor een borrel of een heerlijk glaasje bubbels. Wij werken met 1 shift en reserveren kan tot 19:00.

 

Ons diner start vanaf 17:00. Het menu kost € 45,- p.p. excl. drankjes (kinderen aangepaste prijs). We hebben ook een vegetarisch variant.

Reserveren kan via info@brasseriespiegelaar.nl

 

Voor vragen neem gerust met ons contact op.

 

Kerstdiner Brasserie Spiegelaar

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!