Business Meeting

Bent u op zoek naar een mooie en leuke locatie voor een zakelijke lunch/diner of borrel?

 

Brasserie Spiegelaar staat bekend om het laagdrempelige karakter, uitstekende service en tijdloze gerechten van kwaliteit.

 

Als u dit wenst kunnen wij uw lunch/diner binnen het uur serveren zodat u op tijd bij uw volgende afspraak kunt zijn. In harte centrum Leeuwarden zijn wij goed bereikbaar door alle omliggende parkeergarages op 3 min lopen.

 

48513B77-DF70-4681-B6C7-C289D1D5313E_1_105_cA5399C1D-5FBB-406A-88EB-BDA1377479BB_1_105_c

 

Onze bovenverdieping leent zich uitstekend voor een privé ruimte tot maximaal 50 personen waarbij gebruikt kunt maken van goede wifi.

 

Er is mogelijkheid tot vergaderen voorafgaand aan uw lunch/diner of borrel. Voor meer informatie mag u contact met ons opnemen, dan vertellen wij graag wat meer over de mogelijkheden.

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!