Brunchen of Dunchen 2e Kerstdag

Voor het eerst in de geschiedenis van Brasserie Spiegelaar zijn wij op 2e kerstdag geopend, en hoe! Helaas onder de huidige maatregelen van het RIVM maar tot 17:00 maar we gaan er samen wat van maken. Geen zin om thuis in de keuken te staan en achter te blijven met de rotzooi. Wij zijn er voor u!

Van 11:00 – 13:30 kunt u reserveren voor onze Brunch. € 25,- p.p. exclusief drankjes en voor de kleintjes (12 jaar) € 12,50. Mocht u er een gezellig glaasje bubbels bij willen reserveren is dit natuurlijk ook mogelijk:

 

Brunchen bij Brasserie Spiegelaar

 

Van 14:00 – 17:00 kunt u reserveren voor onze Dunch. € 40,- p.p. exclusief drankjes en voor de kleintjes is er uiteraard een apart menu met aangepaste prijs. Mocht u er een gezellig glaasje bubbels bij willen reserveren is dit natuurlijk ook mogelijk:

 

Dunchen bij Brasserie Spiegelaar

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!