Wie is de Verrader?

 

Groeps- of bedrijfsuitje Friesland

 

Al jaren lang een daverend succes. Ideaal voor een bedrijfsfeest of gewoon voor de fun! Het Wie is de verrader spel is ons langstlopende personeelsuitje en is ideaal voor teambuilding. Jullie groep wordt opgedeeld in teams. Vervolgens gaat ieder team gaat op pad in Leeuwarden. Jullie voeren tijdens het lopen van een route samen opdrachten uit. Echter, er zit in ieder team een mol die de opdrachten saboteert! Wie van je teamleden kan je vertrouwen?


Wat zit inbegrepen bij het Wie is de verrader uitje?

Tijdens dit uitje worden jullie van alle benodigdheden voorzien.

  • Een Wie is de verrader boek met een cryptische route
  • Wie is de mol checkpoint-kaarten
  • Fototoestel
  • Spelbegeleiding
  • Een verzameling teamopdrachten
  • Wie is de verrader stem-kaarten
  • Geheime opdrachten voor het spel

 

Hoe verloopt het uitje?
Na een warm ontvangst met koffie, thee, glaasje fris of een borrel en iets lekkers krijg je een duidelijke uitleg van onze begeleider. Daarna zal de begeleider jullie verdelen in groepjes. In overleg is er ook de mogelijkheid om zelf groepjes te vormen.

Vervolgens ga je met je team van start. Vanuit Brasserie Spiegelaar volgen jullie de aanwijzingen die jullie leiden door Leeuwarden. Al puzzelend laat je jezelf verrassen en scoor je punten gedurende de route. Je eindigt weer bij Brasserie Spiegelaar.  De begeleider telt de punten en ondertussen krijgen jullie een drankje. Aan het einde zal de begeleider alles uit de doeken doen. Wie was de mol en wat waren zijn streken?  Wie werd verdacht? Waar zijn de punten behaald?


Eten bij Brasserie Spiegelaar.

Van een uitje krijg je natuurlijk trek. Alle uitjes zijn te boeken inclusief lunch of diner/buffet en/of drankarrangement . Dit is niet standaard inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Het Wie is de mol spel is er ook in een Engelse variant.

 

Arrangement:

  • Spelprogramma met speluitleg, begeleiding en prijsuitreiking € 30,- p.p. (de prijs is op basis van 16 personen, komt u met minder dan gaat de prijs p.p. omhoog)
  • Diner (3 gangen keuze diner) € 37,50 p.p.
  • Drankafkoop (onbeperkt tijdens het spel, hollands plateau) € 27,50 p.p.

Van deze prijzen kan worden afgeweken. Voor meer informatie kunt u het beste even contact opnemen. Er is veel mogelijk in overleg. 

 

Vraag offerte aan

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!