Moorddiner

 

Wat staat je te wachten tijdens het Moorddiner

Als we jou en jouw gezelschap gastvrij ontvangen hebben en jullie genieten van een welkomstdrankje, maken we teams. Jullie zitten nog geen 10 minuten aan tafel en plots blijkt er bijna onder jullie ogen een moord te zijn gepleegd! Dit maakt jullie natuurlijk eerstegraads getuigen en we doen meteen beroep op ieders analytisch inzicht bij de identificatie van het slachtoffer. Vingerafdrukken maken blijkt snel moeilijker dan het lijkt.

Terwijl iedereen geniet van het lekkere eten, komt de zaak langzaam op gang. Allerlei kleine details, onthullende getuigenissen, echte en gelogen motieven. Jullie komen tussen de gangen door steeds dichter bij de waarheid. Verplaats je volledig in de verdachten tijdens het onderzoek en ontcijfer de moordlocatie! Wie is de dader, wat was zijn of haar motief en hoe is hij of zijn om het leven gekomen? Zorg dat je genoeg bewijs hebt en kom aan het eind van het diner met de moordoplossing.

Als aan het eind alle waarheid boven water is, ontvangt het winnende team een leuk bijhorend cadeautje. Bedankt voor het helpen bij deze moordzaak!

 

Arrangement:

  • Spelprogramma met speluitleg, begeleiding en prijsuitreiking  € 30,- p.p. (deze prijs is op basis van 16 personen, komt u met minder dan gaat de prijs p.p. omhoog)
  • Diner (3 gangen keuze diner) € 37,50 p.p.
  • Drankafkoop (onbeperkt tijdens het spel, hollands plateau) € 27,50 p.p.

Van deze prijzen kan worden afgeweken. Voor meer informatie kunt u het beste even contact opnemen. Er is veel mogelijk in overleg. 

 

 

 

Vraag offerte aan

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!