De Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz

 

De jongens tegen de meisjes, de kerels tegen de meiden of de dames tegen de heren. De battle of the sekses is about to begin! Ideaal als personeelsuitje, gemengd vrijgezellenfeest of uitje voor vrienden.

 

De clichés zijn overduidelijk: Jongens kunnen bijvoorbeeld beter inparkeren en maar een ding tegelijk. Het is de welbekende competitie tussen de mannen en de vrouwen en de welbekende vooroordelen.  Een strijd die nooit lijkt op te houden en waar men nooit genoeg van krijgt. Het wordt tijd dat deze strijd voor eens en altijd uitgevochten wordt bij Brasserie de Spiegelaar!

 

Hoe verloopt Mannen tegen de Vrouwen?
Je krijgt een uitgebreide speluitleg, zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens delen we de groep op in een mannen- en een vrouwenteam. De spanning stijgt en de vooroordelen nemen toe…

Het spel bestaat uit verschillende rondes en de groepen zullen zich moeten inleven in de andere sekse om te winnen. Elke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de vrouwen dit zouden oplossen of hoe de mannen dit zouden aanpakken. Het team met het meeste inlevingsvermogen vergaard de beste score en wint de quiz. De winnende sekse krijgt een leuke prijs.

 

Arrangement:

  • Spelprogramma met speluitleg prijsuitreiking met een drankje € 30,- p.p. (minimaal 16 personen)
  • Diner (3 gangen keuze diner) € 35,- p.p.
  • Drankafkoop (onbeperkt tijdens het spel, hollands plateau) € 25,- p.p.

Van deze prijzen kan worden afgeweken. Voor meer informatie kunt u het beste even contact opnemen. Er is veel mogelijk in overleg. 

 

Vraag offerte aan

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!