80’s / 90’s quiz

 

Maddona, gabberhouse, The Fresh Prince of Bel Air, Super Nintendo, Pacman, Walkman en Cassettebandjes. Dit is de 80’s/90’s quiz! Ideaal als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of groepsuitje!

 

Hoe verloopt de 80’s / 90’s quiz?

Jullie worden eerst warm onthaalt met een drankje. Vervolgens worden de teams gemaakt. De quiz gaat van start en het team met de meeste punten wint!

Tijdens de quiz doorlopen jullie verschillende ronden. Jullie moeten artiesten raden bij nummers, BN’ers spotten, nummers herkennen en meer.

Herken je de films nog uit die tijd? Terminator of Home Alone… Hoe heten die elektronische huisdieren ook alweer? Tamagotchi’s! Wie was die Amerikaanse president die maar bleef ontkennen? Wat waren het toch tijden… Gegarandeerd het feest der herkenning!

We ontvangen jouw groep uiteraard eerst met een lekker drankje. Dan splitsen we het gezelschap op in teams. Als teams strijden jullie om de hoogste score. Na afloop schuiven jullie aan voor een heerlijk diner en worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Arrangement:

  • Spelprogramma met speluitleg, begeleiding en prijsuitreiking € 30,- p.p. (de prijs is op basis van 16 personen, als u met minder komt gaat de prijs p.p. omhoog.)
  • Diner (3 gangen keuze diner) € 37,50 p.p.
  • Drankafkoop (onbeperkt tijdens het spel, hollands plateau) € 27,50 p.p.

Van deze prijzen kan worden afgeweken. Voor meer informatie kunt u het beste even contact opnemen. Er is veel mogelijk in overleg. 

 

Vraag offerte aan

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!