High Tea

High Tea (minimaal 2 personen ook voor thuis)

Diverse soorten huisgemaakte zoete & hartige hapjes. Deze variëren per periode ivm seizoen en afwisseling. Keuze uit 6 heerlijke smaken thee, verse munt & gember thee met honing. € 25,- p.p.

Mochten hier specifieke vragen over zijn dan kunt u ons mailen naar: info@brasseriespiegelaar.nl.

Graag passen wij de high tea “indien mogelijk” aan uw wensen aan ivm allergenen, hier brengen wij wel een meerprijs van voor in rekening afhankelijk van de aanpassingen .

 

 

Jullie kunnen nu thuis ook heerlijk genieten van onze High Tea hapjes. High Tea To Go! Te reserveren via de mail en af te halen van maandag t/m zondag van 11:00 – 17:00. (bezorgen kan in overleg vanaf € 5,-)

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!