Diner

Brasserie Spiegelaar is de plek in Leeuwarden om lekker te dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad en kunt u onder het genot van een diner of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellig ambiance. Bij ons kunt u ook gebruik maken van gratis WIFI. In de zomer kunt u op het terras aan de gracht dineren en genieten van de levendige binnenstad.

Dessert Wafel met vanille ijs Brasserie Spiegelaar

Heeft u speciale wensen m.b.t. het verzorgen van een diner, diner-buffet, zaken-diner, borrel, jubileum of afscheid etc. Dan maken wij graag een passende offerte voor u. Onze bovenverdieping leent zich er uitstekend voor om met een gezelschap prive te zitten. Wij proberen voor ieder budget een mooi diner of buffet samen te stellen.

 

 

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!