Allergenen bij Brasserie Spiegelaar

 

Brasserie Spiegelaar besteed veel aandacht aan mensen met een allergie of een intolerantie. Al onze gerechten en ingredienten bevatten allergenen. Door korte lijnen met onze toeleveranciers hebben wij alle ingrediënten per product in kaart gebracht.

 

Zowel ons keuken en bedienend personeel is op de hoogte van allergieën, zo kunnen wij (voor zo ver mogelijk) samen met u een passend gerecht creëren en na uw wens aanpassen op uw allergie.

 

Onze High Tea of andere arrangementen zijn in overleg voor zover mogelijk te reserveren met aanpassingen van allergieën. Vraag een van onze collega’s voor de mogelijkheden.

info@brasseriespiegelaar.nl

058-2129014

 

Naar aanleiding van de nieuwe Europese wetgeving zijn horeca gelegenheden verplicht om gasten informatie te verstrekken over aanwezigheid van allergenen in hun producten. Deze informatie is hieronder digitaal beschikbaar. Echter is het onmogelijk om onze wisselende menukaart samen te stellen waarop alle gerechten inclusief de producten met allergenen worden vermeldt. Daarom spelen wij graag in op de persoonlijk wens, allergie per gast. Als u bij ons komt eten of reserveert geeft u dan aan wat voor allergie u heeft, en wat u lekker vindt.  Dan proberen wij ervoor te zorgen dat uit eten gaan met een allergie geen belemmering hoeft te zijn.

 

 

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!