High Bier/wijn

High Borrel (voor minimaal 2 personen)

 

Voor wat later op de middag is onze High Borrel super leuk om te doen.  Bijkomen van het winkelen of na een drukke werkdag gezellig bij kletsen met familie, collega’s of vrienden en genieten van het uitzicht op de grachten van het prachtige Leeuwarden.

Reserveer een mooi tafeltje aan het raam en laat u heerlijk verwennen. De High Borrel (ook wel High Wine/Beer) genoemd is ook te boeken voor bedrijfsborrels, kerstborrels, personeels gelegenheden etc. Op onze bovenverdieping met unieke vide kunt u vanaf 20 tot 60 personen mooi privé zitten/staan. Vraag een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

 

Verschillende gangen warme & koude hapjes met gewenst passende drankjes.

  • Assortiment bittergarnituur & mini nacho’s
  • Lekkere hartige hapjes warm & koud
  • Mix van nootjes & olijfven

Inclusief 3 consumpties (tap-bier, fris of (huis)wijn) € 25,25 p.p.

 

Reserveren gewenst.

 

 

 

 

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!