The Hangover

Dit bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest loopt volledig uit de hand!

 

De tijden van de stripper of het konijnenpak zijn voorbij. Jullie gaan volledig uit je plaat in Leeuwarden net als de vier hoofdrolspelers in Las Vegas. De dag erna wordt de schade opgemaakt met een flinke kater in je kop!

Je gaat met je vrienden en collega’s de stad in om de meest ‘vreemde’ opdrachten uit te voeren. Doe er zoveel mogelijk en het wordt een dag om nooit te vergeten!

 

Hoe verloopt The Hangover?

Jullie worden ontvangen door de begeleiding met een drankje.  Nadat jullie instructies hebben gekregen worden jullie opgedeeld in groepjes van vier tot zes personen. Vervolgens gaan jullie met een aantal attributen en opdrachten Leeuwarden in.

Iedereen moet minimaal één opdracht vervullen. Door het gooien met een dobbelsteen wordt er bepaalt wie welke opdracht moet uitvoeren. Zo zou het kunnen zijn dat je een dame met rode schoenen moet zoenen (het liefst zonder bitch slap) of dat je een groepstattoo moet ontwerpen. De mooiste uitvoering telt uiteraard!

Jullie krijgen een camera mee om deze nooit te vergeten ervaringen vast te leggen.

Eenmaal terug bij Brasserie Spiegelaar bespreken jullie de dag onder het genot van een drankje.


Eten bij Brasserie Spiegelaar.

Van een uitje krijg je natuurlijk trek. Alle uitjes zijn te boeken inclusief lunch of diner en/of drankarrangement. Dit is niet standaard inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Graag vernemen we bij een aanvraag of het om een bedrijfsuitje gaat of om een vrijgezellenfeest.

 

Arrangement:

  • Ontvangst met koffie, thee of fris
  • Spelprogramma met speluitleg
  • Prijsuitreiking met koffie, thee of fris
  • 5 hapjes (warm en koud) of gebak

Prijs: € 32,50  (vanaf 12 personen)

Dit is een greep uit de vele mogelijkheden. Vraag ons naar de andere mogelijkheden zoals: koud/warm buffet, walking diner, drankarrangement etc.

Vraag offerte aan

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!