Sex in the City

Fashion, shine, flirt en sex zijn de ingrediënten voor een groepsuitje of vrouwen vrijgezellenfeest. Dit hilarische uitje is te boeken inclusief drankafkoop.

 

De tijden van het standaard vrijgezellenfeest zijn voorbij. Kruip in de huid van Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha. Flaneren, sex, shoppen, mooie kleding en flirten zijn de ingrediënten. Het wordt hilarisch en bovenal gezellig!

 

Hoe verloopt het Sex in the City?

Jullie worden ontvangen door de begeleiding en krijgen een drankje. De begeleider verdeelt jullie in groepen van vier tot zes personen. Daarna volgen de instructies. Op het moment dat iedereen geïnformeerd is gaan jullie Leeuwarden in met verschillende attributen en een opdrachten boekje. De opdrachten zijn fout, hilarisch en mode gerelateerd. Jullie vervullen de opdracht zoals een van de karakters dit ook zou doen. Zo zou het kunnen zijn dat je een telefoonnummer van een knappe vent moet regelen of jezelf moet uitdossen als een van de karakters uit de serie!

Tijdens het uitje krijgen jullie een camera mee om alles vast te leggen, zodat je deze ervaring nooit meer vergeet. Aan het einde van het spel komen jullie bij Brasserie Spiegelaar voor een drankje als afsluiting.

 

Eten bij Brasserie Spiegelaar.
Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha houden van dineren. Jullie ook?  Alle uitjes zijn te boeken inclusief lunch of diner/buffet. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor drankafkoop. Dit is niet standaard inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Graag vernemen we bij een aanvraag of het om een bedrijfsuitje gaat of om een vrijgezellenfeest.

 

Arrangement:

  • Ontvangst met koffie, thee of fris
  • Spelprogramma met speluitleg
  • Prijsuitreiking met koffie, thee of fris
  • 5 hapjes (warm en koud) of gebak

Prijs: € 32,50  (vanaf 12 personen)

Dit is een greep uit de vele mogelijkheden. Vraag ons naar de andere mogelijkheden zoals: koud/warm buffet, walking diner, drankarrangement etc.

Vraag offerte aan

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!