Escape Room

 

Weet jij aan de politie te ontsnappen?

 

Speel dan de escape room met je vrienden, familie of collega’s. Bij aankomst staat er al een welkomstdrankje op u te wachten. Als iedereen er klaar voor is volgt er een uitgebreide uitleg. Vervolgens worden er teams gemaakt en weet je tegen wie je gaat strijden. Is dat allemaal geregeld, dan treed je de escape room binnen en stap je in de wereld van drugs, criminaliteit, geweld en agressie. Hoe kun je het laatste slot openen? Je hebt samen met je vrienden een uur om het op te lossen! Je denkwijze word tot het uiterste gedreven! Weet jij te ontsnappen doormiddel van het oplossen van puzzels, raadsels, cryptogrammen, codes en veel meer pittige spellen? Welk team weet binnen de tijd het slot te openen en vrij uit te gaan?!

Voor of na het uitje kunt u genieten van een heerlijke lunch, high tea, diner enz. Alles is mogelijk.

 

Eten bij Brasserie Spiegelaar. Van een uitje krijg je natuurlijk trek. Alle uitjes zijn te boeken inclusief lunch of diner/buffet en/of drankarrangement . Dit is niet standaard inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Arrangement met alleen ontvangst:

  • Ontvangst met koffie, thee of fris
  • Spelprogramma met speluitleg
  • Prijsuitreiking met koffie, thee of fris
  • 5 hapjes (warm en koud) of gebak

Prijs: € 32,50  (vanaf 20 personen)

 

 

Arrangement met Diner:

  • Ontvangst met koffie, thee of fris en gebak
  • Spelprogramma met speluitleg
  • Prijsuitreiking met een drankje
  • Diner

Prijs: € 52,50  (vanaf 20 personen)

 

Dit is een greep uit de vele mogelijkheden. Vraag ons naar de andere mogelijkheden zoals: koud/warm buffet, walking diner, drankarrangement etc.

 

Vraag offerte aan

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!