De Pelgrimscode Groepsuitje

Doorkruis Leeuwarden, kraak de code en vind de pelgrimsschat! Ideaal als bedrijfsuitje of groepsuitje en spannend tot het eind!

 

De Pelgrimscode is een hit op tv en bij Brasserie Spiegelaar! Tijdens deze spannende citygame ga je langs de historische plekken van Leeuwarden. Hier ontdek je aanwijzingen die je steeds dichter bij de pelgrimsschat brengen. Welk team komt als eerst aan?

 

Hoe verloopt De Pelgrimscode?

Jullie gaan als pelgrims op zoek naar de schat. Voordat jullie tocht begint krijgen jullie instructies van de begeleiding, maar eerst worden jullie onthaalt met een drankje en iets lekkers.

Vervolgens gaat jullie team op pad naar de eerste uitdaging. Jullie gaan op zoek naar de code. Is de code correct? Dan ga je door naar de volgende locatie. Tussendoor zijn er eliminatiespellen waarbij jullie team extra punten kunnen verdienen. Kun je goed puzzelen? Ben je scherp? Wordt jouw team de vinder van de pelgrimsschat? Moge het beste team winnen!

Aan het einde komen jullie bij Brasserie Spiegelaar voor de prijsuitreiking en een drankje als afsluiting.

 

Eten bij Brasserie Spiegelaar.
Van een uitje als De Pelgrimscode krijg je natuurlijk trek. Alle uitjes zijn te boeken inclusief lunch of diner en/of drankarrangement. Dit is niet standaard inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Arrangement:

  • Ontvangst met koffie, thee of fris
  • Spelprogramma met speluitleg
  • Prijsuitreiking met koffie, thee of fris
  • 5 hapjes (warm en koud) of gebak

Prijs: € 32,50  (vanaf 12 personen)

Dit is een greep uit de vele mogelijkheden. Vraag ons naar de andere mogelijkheden zoals: koud/warm buffet, walking diner, drankarrangement etc.

Vraag offerte aan

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!