Alles mag op vrijdag Quiz

 

Wat staat je te wachten tijdens de Alles mag op vrijdag Quiz? 

 

Nadat je met jouw gezelschap lekker aan een drankje zitten en welkom zijn geheten, maken we teams. Jullie gaan lachend de strijd met elkaar aan! Je gaat tijdens de quiz leuke opdrachten doen zoals uitbeelden, lekker dansen en gaat veel geïmproviseerd worden. Hoe snel en geconcentreerd zijn jullie?

 

Ben je er klaar voor om de hilarische onderdelen te doorlopen? Denk hierbij aan fotomime, lichaamstaal, de dirigent en uit de hoogte! Bij alle opdrachten in er veel groepskracht nodig! Zijn jullie op elkaar ingespeeld? Op deze avond vol plezier komen jullie erachter!

 

Eten bij Brasserie Spiegelaar. Van een uitje krijg je natuurlijk trek. Alle uitjes zijn te boeken inclusief lunch of diner/buffet en/of drankarrangement . Dit is niet standaard inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Arrangement met alleen ontvangst:

  • Ontvangst met koffie, thee of fris
  • Spelprogramma met speluitleg
  • Prijsuitreiking met koffie, thee of fris
  • 5 hapjes (warm en koud) of gebak

Prijs: € 32,50  (vanaf 12 personen)

 

 

Arrangement met Diner:

  • Spelprogramma met speluitleg
  • Prijsuitreiking met een drankje
  • Diner

Prijs: € 49,50  (vanaf 12 personen)

 

Dit is een greep uit de vele mogelijkheden. Vraag ons naar de andere mogelijkheden zoals: koud/warm buffet, walking diner, drankarrangement etc.

 

Vraag offerte aan

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!