50 Tinten Grijs

 

Wat kun je verwachten tijdens het 50 Tinten Grijs Quiz?

 

Om te openen en in de stemming te komen van de spannendste quiz van Nederland beginnen we met een glas bubbels. Hierna volgt een uitgebreide uitleg van het spel en maken we teams. Als dit gedaan is moet het 50 Tinten Grijs contract onderling getekend worden. Nu kan de strijd beginnen!

 

Deze seksueel getinte 50 Tinten Grijs quiz, bestaand uit meerdere rondes. In deze rondes moeten vragen beantwoord worden en worden hilarische opdrachten uitgevoerd. Hebben je vrienden stiekem kennis van dingen waarvan jij überhaupt het bestaan niet van afwist? Het zijn leuke, gezellige en vooral uitdagende opdrachten. Denk aan geblinddoekt ‘speeltjes’ raden en een wat seksueel getinte tekenronde.

 

Als er een eind aan de quiz gekomen is, doen we een ‘vergelijkend warenonderzoek’. Onder het genot van een lekker drankje natuurlijk! Het team met de meest goed beantwoorde vragen en opdrachten, wint de 50 Tinten Grijs quiz!

Eten bij Brasserie Spiegelaar. Van een uitje krijg je natuurlijk trek. Alle uitjes zijn te boeken inclusief lunch of diner/buffet en/of drankarrangement . Dit is niet standaard inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Arrangement met alleen ontvangst:

  • Ontvangst met koffie, thee of fris
  • Spelprogramma met speluitleg
  • Prijsuitreiking met koffie, thee of fris
  • 5 hapjes (warm en koud) of gebak

Prijs: € 35,-  (vanaf 12 personen)

 

 

Arrangement met Diner:

  • Spelprogramma met speluitleg
  • Prijsuitreiking met een drankje
  • Diner

Prijs: € 49,50  (vanaf 12 personen)

 

Dit is een greep uit de vele mogelijkheden. Vraag ons naar de andere mogelijkheden zoals: koud/warm buffet, walking diner, drankarrangement etc.

 

Vraag offerte aan

Menu languages:

Lunchen of dineren bij Brasserie Spiegelaar

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad. Onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.   Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zakenlunch/-diner/-buffet etc. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.   Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.   Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.  
Direct reserveren

Cadeautip!